Добре дошли в Цветен форум!
Здравей Гост!

В момента имате ограничен достъп до форума. След като се регистрирате, за вас ще бъдат видими всички теми и ще можете да използвате всички възможности на борда.
Целта на форума е да обедини и сплоти потребители с общи интереси, виждания, цели дори и мечти.
Добре дошли в Цветен форум!

Място за всеки, който обича красивото, истинското, и като цяло разнообразието...

Регистрирайте сеРегистрирайте се  ИндексИндекс  Вход  
ТУК ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА !!!
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Късмет за деня!
ЦВЕТЕН САЙТ
НАШИЯТ САЙТ f995f2e8131652d2
Глас за нашия форум
Гласувайте за този Цветен форум в БГ чарт =========
Гласувайте за Цветен форум в BGTOPSITES.COM
========== Гласувай за мен в BGTop100.com ========== RealTop.net ========== Гласувай за мен в BGTop100.com

MusicPlaylist

Партньори
==> Наши приятели Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org
Poll
Какво е мнението ви за форума?
Допада ми долу-горе...
4%
 4% [ 2 ]
Хубав е!
16%
 16% [ 8 ]
Много е шарен и не ми харесва.
4%
 4% [ 2 ]
Интересен е!
35%
 35% [ 18 ]
Има нужда от още подобрения...
8%
 8% [ 4 ]
Отличен е!
33%
 33% [ 17 ]
Общо гласове : 51

Share | 

Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
neddelev
Творец
Творец

ПисанеЗаглавие: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   17.05.11 14:08

Дойде време и аз да се похваля с нещо,ще почна малко по-отдалечко за да си имате напредстава закакво иде реч.
Аз живея в града но си имам къща на село,тя е едно от най-цените ми неща в живота,там съм израснал,там ми е минало детството и неминава и една седмица сега без да мога да не си отида и да се полюбувам на чистия въздух и красивата природа.За голямо съжаление родителите ми починаха и сега аз се грижа за къщата с много труд и средства в тази непосилна криза.По рано на двора пред къщи винаги се е отглеждало разни зеленчуци но от миналата година ми хрумна идеята този двор да го направя нещо по-така та като си отида да ми радва окото и душата.Преди година дворчето изглеждаше ей така

замислях разни идеи но все ставаше нещо да не мога да ги осъществя.Тази година взех по малко по малко да събирам материали и идеи за осъществяване на мечтите ми и то идеите най-вече ми идваха благодарение на Вас и вашите снимки побликувани тук.
Най-напред се пробвах да направя едно плетче и да видя как ще изглежда,а то стана такова

после ми дойде и идеята тази градинка да я направя нещо по така,първо трябваше да поработя върху външната чешма,позалепих някоя друга плочка и се получи това

Тук искам да отбележя,че всичко направено е станало за една седмица
Бях посъбрал камъни от един язовир и реших с тях да направя оградка около чешмата

и за един ден се получи нещо такова

Не обръщайте внимание на марулите които се виждат на заден план,те от другата седмица няма да ги има вече!След като завърших камената ограда дойде ред и на най-важното - алпинеума,имах страшно много идеи,снимки от форуми,четене и маене и като стигнах до направата всичко се обърка в главата ми,както и да го замислях все не ставаше като истинските алпинеуми на хората които бях гледал,затова реших да почвам па каквото стане.И почнах.Първо реших да има езерце,ископах една дупка а пръста от нея я ползвах за възвишение

После понаредих някой друг камък

Дойде време и да подредя и цветята да видя как ще изглежда

последва засаждането

Най-голяма трудност видях с направата на езерцето,чудех се каво да сложа за водата,нямах материали никакви вече и някъде бях видял,че става и с найлон и така реших

направих и около него камъчета

Взе че ми хареса и си викам тук без пейка за отдих не става,за половин час и нея скроих

обаче остана много празно място в градинката и насреданта направих това,пак идея от форума

леле сега виждам,че всичко това съм творил на 13ти петък!

На другия ден напълних и езерцето

Това беше само пробно с маркуч от чешмата,занапред ще има помпичка която да върти водата.После ми се видя някак си недовършено и реших и алпинеума да го оградя с плет,и накрая се получи ето това

и едно клипче направих

Сега искам да ви помоля не да хвалите направеното от мен а ако някъде има недостатъци да ми кажите за да мога да ги корегирам докато е време,всяко едно направено отук насетне в градината ще ви го показвам на снимки и ако имате забележки да ги отправяте навреме за да не ставам после пишман градинар.Искрено ще съм Ви благодарен ако заедно сътворим една прилична градинка!
И сега малко снимки от цветята които има в двора

Върнете се в началото Go down
severina
Свеж консултант
Свеж консултант

ПисанеЗаглавие: Re: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   17.05.11 20:40

applause1 applause1 applause1 Страхотно си се справил :харесващ: ...гледах и се радвах на желанието и любовта ти към това място цветна целувка Аз от тези неща не разбирам,но с удоволствие ще се любувам Smiles смигване
mira111
Симпатяга на форума
Симпатяга на форума

ПисанеЗаглавие: Re: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   17.05.11 21:55

applause1 Чудесно е. След седмица ще е още по красиво.Аз да попитам плета от какво дърво е. Пръчките са доста дълги и е станало много добре. :харесващ: А марулката става за салатка smil не е за изхвърляне.
тангелова
Наблюдател
Наблюдател

ПисанеЗаглавие: Re: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   18.05.11 7:29

Еййййй, барнал си го страхотно !!!! Много ми харесаха чешмата и плетът.. .

цветна целувка
neddelev
Творец
Творец

ПисанеЗаглавие: Re: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   18.05.11 9:49

mira111 написа:
Аз да попитам плета от какво дърво е. Пръчките са доста дълги и е станало много добре. :харесващ: А марулката става за салатка smil не е за изхвърляне.

Пръчиците ги сека около река Марица,незнам как точно се наричат като дърво но има в изобилие,дълги са почти по 2,50м и растът прави и без разклонения,незнам колко време ще издържат но колкото толкова.А за марулката и иде краят,и бес това на краставиците им падна цената вече.
mumar
Творец
Творец

ПисанеЗаглавие: Re: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   18.05.11 18:13

neddelev къде беше преди 20 години?!
Най- важното в градината е любовта!
То и на други места е важна, ама там най си личи!
Невероятни идеи си съчетал!
Казва ти го човек дето се е "блъскал" по форуми :харесващ: И някои идеи ги знам от къде си ги видял, но много приятно впечатление ми направи, че си ги пречупил през твоя поглед и усещане за уют!
Аз на това му викам майсторство! наздраве
Може и да викна за забележка, ама ми трябва време да осъзная обстановката- чак сега видях поста ти и се насладих на картинките!
Благодарение на severina цветна целувка забелязах, че и тук някой може да се обърка и да сподели нещо!
veroniki73
Творец
Творец

ПисанеЗаглавие: Re: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   18.05.11 22:35

Невероятно е! applause1 applause1 applause1
mira111
Симпатяга на форума
Симпатяга на форума

ПисанеЗаглавие: Re: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   18.05.11 22:53

eто още една идея - от автомобилни гуми.Виждам, че всичко ти идва от ръка - мисля, че ще ти харесат
mira111
Симпатяга на форума
Симпатяга на форума

ПисанеЗаглавие: Re: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   18.05.11 22:58

mira111
Симпатяга на форума
Симпатяга на форума

ПисанеЗаглавие: Re: Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.   18.05.11 23:07

Последната промяна е направена от mira111 на 18.05.11 23:11; мнението е било променяно общо 1 път

Да покажа и аз какво сътворих чрез този прекрасен форум.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 7Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next