Добре дошли в Цветен форум!
Здравей Гост!

В момента имате ограничен достъп до форума. След като се регистрирате, за вас ще бъдат видими всички теми и ще можете да използвате всички възможности на борда.
Целта на форума е да обедини и сплоти потребители с общи интереси, виждания, цели дори и мечти.
Добре дошли в Цветен форум!

Място за всеки, който обича красивото, истинското, и като цяло разнообразието...

Регистрирайте сеРегистрирайте се  ИндексИндекс  Вход  
ТУК ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА !!!
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Късмет за деня!
ЦВЕТЕН САЙТ
НАШИЯТ САЙТ f995f2e8131652d2
Глас за нашия форум
Гласувайте за този Цветен форум в БГ чарт =========
Гласувайте за Цветен форум в BGTOPSITES.COM
========== Гласувай за мен в BGTop100.com ========== RealTop.net ========== Гласувай за мен в BGTop100.com

MusicPlaylist

Партньори
==> Наши приятели Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org
Poll
Какво е мнението ви за форума?
Допада ми долу-горе...
4%
 4% [ 2 ]
Хубав е!
16%
 16% [ 8 ]
Много е шарен и не ми харесва.
4%
 4% [ 2 ]
Интересен е!
35%
 35% [ 18 ]
Има нужда от още подобрения...
8%
 8% [ 4 ]
Отличен е!
33%
 33% [ 17 ]
Общо гласове : 51

Share | 

Да прочетем...

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
envy62
Свеж консултант
Свеж консултант

ПисанеЗаглавие: Да прочетем...   23.03.10 19:52

Хубаво е да имаме във форума и едно местенце, където да споделяме мнения за книги, които са ни впечатлили, нали?
Върнете се в началото Go down
Admin
Пазител на форума
Пазител на форума

ПисанеЗаглавие: Re: Да прочетем...   23.03.10 19:55

Твърдо ДА! Ще направя такъв раздел, в който ти ще пуснеш увод към темата и ще споделяме информация.
envy62
Свеж консултант
Свеж консултант

ПисанеЗаглавие: Re: Да прочетем...   23.03.10 20:01

Топъл пролетен ден. В градината всичко цъфти, пчели жужат, пеперуди чертаят невероятни орбити в кристалния въздух. Време е за отмора. Сядаш на люлката и...о, ужас! Нямаш книга.
За да не ви се случват такива неща, нека споделим кой какво е прочел, кои са любимите му книги, коя книга го е впечатлила и си струва да се прочете.
Тук можете да намерите някои от любимите си книги.

http://www.google.bg/search?q=%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a
temenuga2
ПРИРОДОЛЮБИТЕЛ
ПРИРОДОЛЮБИТЕЛ

ПисанеЗаглавие: Re: Да прочетем...   24.03.10 16:51

Чудесна тема
envy62
Свеж консултант
Свеж консултант

ПисанеЗаглавие: Re: Да прочетем...   24.03.10 18:16

На всички, които обичат по-кратките жанрове, горещо препоръчвам да прочетат "Нека ти разкажа" от Хорхе Букай. Разказите са кратки притчи за нещата от бита, които обаче ракриват дълбокия смисъл на битието. Книгата се чете на един дъх.
temenuga2
ПРИРОДОЛЮБИТЕЛ
ПРИРОДОЛЮБИТЕЛ

ПисанеЗаглавие: Re: Да прочетем...   24.03.10 18:22

Да, четох я, освен това на същия автор препоръчвам "Приказки за размисъл" Аз в момента съм на вълна Джон Кехоу - "Подсъзнанието може всичко". Много добро четиво!
envy62
Свеж консултант
Свеж консултант

ПисанеЗаглавие: Re: Да прочетем...   31.03.10 7:24

Съвети за всеки ден:

Повиши качеството на живота си и тогава животът ще повиши количеството на качеството.

Следвай своя усет. Ако определено познание не те кара да се чувстваш добре, значи все още не си открил истината.

Онзи, който твърде много се страхува от лошите неща, пропуска добрите. Онзи, който твърде много се страхува от смъртта, пропуска живота.

Божията воля винаги иска да превърна живота си в рай. Ако по силата на моята свободна воля реша да хленча, тогава трябва да си играя ролята сам - без помощ "отгоре".

Една ситуация сама по себе си рядко представлява проблем. В повечето случаи истинският проблем се състои в това, което ние мислим за нея.

Душата на всеки човек е здрава като на новородено. Небето над облаците винаги е синьо. Ако имаш лошо мнение за себе си и способностите си, значи гледаш на себе си твърде повърхностно. От многото облаци вече не виждаш синьото небе на душата си. Убеди се. че въпреки всичко то е там.
Това е анотацията на една малка книжка на Барбел Мор - "Поръчки до вселената". Поучително четиво. smil
temenuga2
ПРИРОДОЛЮБИТЕЛ
ПРИРОДОЛЮБИТЕЛ

ПисанеЗаглавие: Re: Да прочетем...   31.03.10 8:25

Имам го това малко книжле "Поръчки до вселената", дето те кара мноооооого да се замислиш...
Admin
Пазител на форума
Пазител на форума

ПисанеЗаглавие: Re: Да прочетем...   31.03.10 11:54

Къде може да се намери тази книга? Предизвика интерес у мен и ми се иска да я прочета.
temenuga2
ПРИРОДОЛЮБИТЕЛ
ПРИРОДОЛЮБИТЕЛ

ПисанеЗаглавие: Re: Да прочетем...   31.03.10 12:23

Admin написа:
Къде може да се намери тази книга? Предизвика интерес у мен и ми се иска да я прочета.

Ти не беше ли от Варна...мога да ти я изпратя. Дай адрес на лични или в скайп и още днес я пускам.

Да прочетем...

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next